In de pauzestand...

Er stonden allemaal mooie projecten in de planning voor deze zomer, maar helaas. Door de maatregelen in verband met het Corona-virus zijn alle geplande activiteiten en evenementen tot 1 september stopgezet. Vergunningen worden pas weer verstrekt van deze datum en het is nog onzeker hoe groot de evenementen mogen zijn in het najaar. Voor het Volkstheater betekent het dat Werelds delfshaven een jaartje overslaat. Het tweede weekend van juni 2021 wordt nu de nieuwe datum. Voor de kleinere activiteiten zoals Wereld Wijde Wijk Spangen en Kapelplein wordt gekeken of het mogelijk is om ze in het najaar uit te voeren. De projecten in het najaar zoals Muziek op de Rotte en Feestival staan nog wel op de agenda, maar onzeker is in welke omvang ze kunnen worden uitgevoerd. Muziek op de Rotte zal waarschijnlijk wel doorgaan zij het in afgeslankte vorm.

Dit alles wil niet zeggen dat we nu stilzitten. Onze nieuwe grote tent nadert zijn voltooiing, en het belooft een fantastisch mooie nieuwe theatertent te worden. We kijken er dan ook extra naar uit om 'm vol in bedrijf te zien... met iedereen erbij! 

 

 

Rechtsboven en hieronder: impressies van de eerste schets-ontwerpen. Inmiddels is het ontwerp in detail uitgewerkt, de stalen constructie en het tentdoek gemaakt, en is ie al een paar keer een opgezet!

 

binnen:

 

half open:

 

 

en 's avonds...

 

 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.