Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

Tot 1 september mogen er helaas geen grote evenementen plaatsvinden in Rotterdam, dus heeft het Volkstheater haar plannen even op de plank gezet, in afwachting van de ontwikkelingen. In het najaar hopen we de de wijken weer in te kunnen trekken... Dus tot dan!

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52, 3029 AK Rotterdam
Postbus 2065, 3000 CB Rotterdam
010-4768922 / 06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Feestival

Feestival is het leukste familie feest van Rotterdam. Op ludieke wijze toont het Oude Noorden wat er te doen is op het gebied van theater, dans en muziek... en laat dat nu ontzettend veel zijn!!! Ieder jaar weer puilt het Noordplein uit met workshops, presentaties, voorleestenten, installatie theater, gigantische kijkdozen, een heuse bioscoop en vernieuwend circustheater.

Editie 2018:

Onder de subtitel van “De Grootste Vriendenclub van Noord” ligt het in de lijn der verwachting dat Feestival ook dit jaar een niet te missen weekend te worden.

Op vrijdagavond is er film in de tent. CineNoord weet ons ieder jaar weer te verrassen met mooie betoverende films. Ze worden natuurlijk niet zo maar vertoond. In een circustent hoort altijd een voorprogramma zoals in het oude varieté theater, maar dan wel anno nu. De zaterdag en zondag is het de beurt aan Feestival in optima forma; spectaculaire dans, vlammende muziek ontelbaar veel workshops, gruwelijk mooi theater, kunst installatie, lekker eten en drinken en onwaarschijnlijk mooi herfstweer. Naar Feestival ga je niet voor één act, maar je komt voor het totale pakket. Je kan er dwalen op het plein, of uren inzoomen op de vierkante centimeter. 

Feestival toont Noord zoals je het nog nooit gezien hebt.

Een gedetailleerd programma voor de verschillende dagen volgt, hou de agenda in de gaten.

 


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort:

  • In de pauzestand...

    Er stonden allemaal mooie projecten in de planning voor deze zomer, maar helaas. Door de maatregelen in verband met het Corona-virus zijn alle...